23.6.08

Rakkauden Ammattilaiset


Ja seuraava tv-sarja pintapuoliseen Venuskukkula-käsittelyyn :)

Maikkarilla on tämän kevään ajan pyörinyt Rakkauden ammattilaiset (Satisfaction), jossa seurataan bordellityöntekijöiden työtä ja arkea. Päähenkilöistä Heather (Peta Sergeant) on lesbo. Tyypillistä kyllä tämäkin nainen partnerinsa Allyn kanssa yrittää saada lasta (ihan kuin lesbopariskunnilla ei ikinä olisi muuta tekemistä kuin lapsen hankinta) mutta ajatuksia herättävän ”mutkan” ovat keksineet sarjaan kirjoittaa. Ally on se joka haluaa lapsen synnyttää mutta se onkin Heather joka tulee raskaaksi ja tästäpä parisuhde nkts. reisille. Kappas.

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi päättyi juuri suomessa enkä tiedä onko jatkoa luvassa. Eipä se niin tärkeää olisi – tämä oli aika keskinkertaista viihdettä. Plussaa se, että lähes kaikki päähenkilöt olivat naisia, miinusta se, että ne olivat huoria.

Pientä ihastuksen tynkää oli vireillä hetskun ja lepakon välillä:
Lauren: I am not attracted to women. Not sexually nor any other way. I’m not gay.
Heather: Neither am I. I just love pussy.

5 comments:

Susanna said...

Mua ei oikeastaan häirinny toi huora-aspekti, paitsi sen verran että ei ehkä ole hyvä antaa noin loisteliasta kuvaa escorttien elämästä...

Parin ekan jakson jälkeen ajattelin lopettaa koko sarjan seuraamisen, mutta jotenkin onnistuivat syventämään henkilöitä sen verran että alkoi ihan kiinnostamaan että mitä tulevaisuus tuo. Natalie on niiiin hothot, tai varsinkin ne sen vaatteet. Ja Mel on mun toinen suosikki, surprise..

Säpinä said...

Meliä näytellyt Madeleine West on hätkähdyttävän hyvännäköinen sekä blondina, että brunettina.

http://www.madeleinewest.com.au/photos.html

Susanna said...

joo sillä on kyllä sellaiset kasvonpiirteet ja silmät ja suu että huh huh..

Susanna said...

Mitäs mieltä Säpinä olit Cashmere mafiasta? Aika sekavan oloinen ja lattea mun mielestä, eikä ne hahmot tunnu oikein aidoilta.

Säpinä said...

Jäi valitettavasti ensimmäinen jakso näkemättä. Yritän jos seuraavan näkis, sen varran kuitenkin kiinnostaa senkin sarjan "representaatiot" naisista.