4.6.08

Helsinki Pride, 23. - 29.6.2008

Niin se vaan Pride taas lähestyy. Ohjelma yms. on jo netissä.

Pääsylippujen hinnat on nousseet taas jokusella eurolla. Ymmärrän toki, että kun kysyntää on enemmän kuin voi tarjota niin kehtaahan sitä järjestäjä hintaakin pyytää. Mutta allekirjoittaneelta, jonka tulot on tilapäisesti alakantissa, saattaa jäädä naistenbileet ja pääjuhla väliin kun hinnat on katossa ja samat DJ:t ja esiintyjät kuin muissakin (homo)tapahtumissa on jo nähty ja kuultu moneen kertaan pitkin vuotta. Että onko tässä Helsinkiläiselle ”pridettäjälle” mitään järkeä?

Minulla kun ei edes ole mitään homoserkkuja landella joille pitäisi näytellä paikkoja. (Tai taitaa olla homoserkkuja mutta osaa ne itsekin kaupunkiarkkitehtuurissa navigoida ja meidän suvussa kaikki on kaapissa mutta se taitaakin olla jo toinen bloggaus se.)

Taidan panostaa kulkueeseen ja sitä seuraavaan loikoiluun puistojuhlassa – niin tein viime vuonnakin ja kivaa oli. 2007 pridessä olikin suotuisa sää, saas nähdä kuin nyt. Jos vaikka satuttais sateenkaari saamaan ;)

6 comments:

mahdollisesti said...

Kulkue ja puistojuhlahan ne parhaat palat prideilta ovatkin, eivätkä syö edes rahaa, joten sinne vaan:)

Anonymous said...

Voi oisinpa sun serkku tai sukulainen, niin voisit viedä mut sinne :(

Susanna said...

anonyymi, mulla oli vähän samansuuntaiset ajatukset :D:D

Anonymous said...

Tiesittehän, että puistojuhlan teemana ovat korkkarit, bikinit ja lelusukellusveitsi?

Säpinä said...

Äläkä unohda simpukkaa :)

Säpinä said...

päätin kuitenkin mennä sinne naistenbileisiin. Nyt voikin sitten aloittaa jotain sisäistä tulosvetoa siitä, että kuinka monta kummitusta (vanhaa säätöä) paikalla on bongattavissa :D