25.6.08

Ellen naurattaa

Ellen DeGeneres on fantastinen koomikko. Sääli, että vuodesta toiseen Emmy Awardsin voittanutta The Ellen Degeneres Show’ta ei Suomessa näytetä, vaikka kaiken maailman Oprahit ja dr. Philit kyllä pääsevät kanaville. Huomio Nelonen! – esititte kyllä sitä Ellenin keskinkertaista komediasarjaa taannoin, miksei tätä puheohjelmien aatelia?

Tuttu näki hänen Stand Up –keikkansa talvella ja se oli kuulemma aivan älyttömän hauska. LA:n matka ei ole nyt ihan lähitulevaisuuden suunnitelmissa ainakaan, joten internetiin on tyytyminen. Tässä klipissä Ellenin vieraana on Posh-spice joka esittelee feminiinisiä asusteita Ellenille joka on aina ollut ennemminkin housut ja tennarit tyyppiä -- ei mielestäni butch sentään, mutta tuliko hänen seksuaalinen suuntautumisensa kenellekään yllätyksenä?

Ellenin naismakua voisi myös kehua ainakin Portia de Rossin perusteella. Myös exä Anne Heche ainakin ulkonäkönsä puolesta olisi minunkin makuuni jossei nyt persoonaltaan täysin. Tosin ei olla tavattu ns. f2f.

3 comments:

Aaltoneito said...

Ellenin stand up -keikat ovat olleet aivan huippuja, ainakin sen perusteella, mitä olen YouTubesta onnistunut kaivelemaan (jokin keikka löytyi sieltä kokonaan, joskin paloihin pätkittynä). Ja todellakin, siinä olisi talk show, jota viitsisin ehkä katsoakin, jos vain olisi telkkari.

Edelleen on katsomatta se parin vuoden takainen Ellenin juontama Oscar-gaala, joka minulla on kyllä tallessa.

Susanna said...

Meillä on sit aika samanlainen naismaku :)

Säpinä said...

Ellen klippejä kannattaa tosiaankin selailla YouTubessa sillä todella hauskaa tawaraa siellä on tarjolla.

Susanna, kukapa nyt ei kauniista ja ihanista naisista pitäisi ;)