3.6.08

My Summer of Love


Onneksi on valppaita ystäviä sillä tämä meinasi mennä ohi kun suomenkielinen nimi on niin.. noh.. suomenkielinen:
Rakkauteni kesä, YLE TV1, 3.6. klo 21:00,

eli My Summer of Love (ohj. P. Pawlikowski. 2004) ”Kaksi eri maailmoissa kasvanutta teinityttöä päätyy sattumalta viettämään aikaa yhdessä. Kuinka käy ystävyyden kun pitkä kuuma kesä vaihtuu syksyksi?”

Sattumoisin olen nähnyt osan tästä leffasta ja vaikutelma oli positiivinen joskin leffa teemoineen ja juonenkäänteineen ei nimestä huolimatta ole todellakaan maailman kevein kesäfilkka. Toisessa pääroolissa huippulahjakas Emily Blunt joka myöhemmin on nähty mm. Devil Wears Prada:ssa.

6 comments:

Susanna said...

kiitos vinkistä. Jostain syystä ylen ohjelmatietoja ei tule muutenkaan usein kahlattua, kun niin monella ohjelmalla on sellainen nimi ettei ne sano mitään..

Anonymous said...

Mitä piditte? Kannaattako katsoa?

Susanna said...

Mä en vielä katsonut, tuijottelin Jennifer Garneria dvd:ltä ;)

Säpinä said...

mullakin makoilee digiboxissa sadepäivää odottamassa.
Jos on yhtään nkts. lesboleffoja katsonut niin tämä on toki keskiarvon yläpuolella, mitä lie sekään nyt sitten takaa.

Susanna said...

Leffa oli ihana. Tai no ihana on ehkä vähän huono sana, kyllä siinä käytiin tunteita niin laidasta laitaan läpi tuota katsoessa. Kyllä oli lyhyeen leffaan saatu laitettua aihe jos toinenkin, huh huh. Mutta toteutus oli hyvä.

Ja Emily oli niin ihana Tamsin, tuollaisen tytön kun sais...

Anonymous said...

Kiitos leffa-arviosta:) Saattaa olla hieman puolueellinen; vähän sama kuin kysyisin mitä piditte Lara Croftista? Pitää kuitenkin siis tsekata.

Satuin näkemään tv:stä sivusilmällä judotähti Johanna Ylisen kisakommentit: "Pitää saada akat kellistettyä lattiaan..." Vähän se oli hot näkymä; yksi ilme kertoi enemmän kuin tuhat sanaa ja jokainen tulkitkoon tämän tavallaan. Tästä tuli mulle mieleen, että onko suomalaisista naisista tehty mitään hotlistaa?