25.7.08

TV alert: 8 naista


8 naista, Su 27.07.2008 klo 17.25, nelosella


Kannattaa katsoa jos haluaa nähdä kun Ranskan upeimmat naiset Catherine Deneuve ja Fanny Ardant .... Mmmm

8 naista on erikoinen elokuva, eräänlainen rikosdraama ja musikaali. Leffa on kovasti minun makuuni mutta ei takuulla kaikkien. Tähtinä on kuitenkin niin upeita näyttelijättäriä, että kyllä jokaiselle luulisi jotain löytyvän.

6 comments:

Anonymous said...

8 Naista on mun mielestä kunnianosoitus ranskalaiselle naiseudelle.

Leffa kestää joten kuten kasassa huippudaamien ansiosta, vaikka on tökerö tyylilajisekasotku pöljällä kässärillä varustettuna.

Jokaiselle on todellakin jotain; mummokin haetaan lopussa kaapista ulos.

Juonipaljastuksista sen verran että Deneuven ja Ardantin touhu on tyrmäävää katsottavaa, olen 100% samaa mieltä.

Säpinä said...

Kässäri on tosiaankin pöljä mutta tässä pastississa onkin jostain muusta kyse; ainakin naiseudesta eri ikävaiheissaan ja tietenkin erityisesti ranskalaisista naisista.

Ardant ja Deneuve saavat polvet notkumaan vaikka kuudenkympin kieppeillä jo molemmat ovatkin.

Susanna said...

Voi ehtispä joku ilta tän katsomaan. Kovalevy paukkuu kun on koko ajan niin kiire.

Oletteko katsoneet Hexiä? Juonellisesti ehkä ihan samaa höttöä kuin muutkin sarjat, mutta Cassie on niiiin kaunis. Ja pisteitä huumorista, harvoin on yön pimeinä tunteina naurattanut mikään niinkuin Thelman lesboaave-sekoilut :)

Anonymous said...

Jätin HEXin väliin.

8 Naista on paikoitellen dynamiittia. Valitettavasti se vaan pitää katsoa läpi, jotta tietää missä ne kohdat ovat.

Tilaan muutaman Ardant dvd:n amazon.fr:stä. Ainakin La Femme d'à côtén. Se on kai jokin Woman next door suomeksi. Olisiko teillä jotain muita suosituksia mielessä?

Anonymous said...

Mun pitää perua tuo alkuperäinen murska-arvostelu, jonka tein katsottuani leffan suomalaisin tekstein siten että en kuullut juurikaan repliikkejä. DVD:llä oleva käännös on surkea: paljon hauskoja yksityskohtia ja jopa olennaista asiaa puuttuu.

Alkuperäiskielellä ja ilman häiritseviä tekstejä katsottuna leffa paranee dramaattisen paljon ja ansaistee saamansa nominaatiot.

Kiitos paljon vinkistä. Itseasiassa kannessa pitäisi olla jokin varoitustarra, esimerkiksi "Saattaa aiheuttaa vakavaa riippuvuutta"

Anonymous said...

todella, tä on kuuma.