10.7.08

Hex


Viimetingan varoitus: nelosella alkaa tänään pyöriä teinikauhusarja Hex.
Buffin perusteella tyttöjen sisäoppilaitoksessa nähdään ainakin langenneita enkeleitä, ilkeitä keijuja ja lesbohaamuja.
Kuulostaa paljon paremmalta kuin Cashmere Mafia ;-)

Hex Nelosella torstain ja perjantain välisin öin.

6 comments:

Anonymous said...

Oletko päivistä sekaisin? Tänään on perjantai.

Kertoisitteko kommentit, boxi meni taas eilen mäsäxi. Tosin digitaalinen haamu ei just nyt ole ihan sitä mikä on vellonut päässä.

Säpinä said...

Juu ei, siis viime yönä tuli eka jakso. Eipä tuo tuotantolaadullaan suuresti vakuuttanut, mutta oli siinä sen verran vekkulia että varmaankin tallennan tulevia jaksoja sade- ja krapulapäivien ratoksi.

Olisikohan huono analogia jos sanoisi, että b-luokan versio Buffystä.

Susanna said...

Pari varsin kaunista tyttöä oli, mutta rakas digiboksini ystävällisesti nauhoitti vain 9 minuuttia... plääh.

Mulla on 12-v sukulaistyttö kyläilemässä. Huomasin että hän oli katsellut viime yönä mun L-koodinauhoituksia... Toisaalta niin minäkin olisin aikanaan katsonut jos tilaisuus olisi tullut :D

Anonymous said...

No miten keskustelitte asiasta? Vai annatko hänen taas hiippailla tv:n ääreen ensi yönä?

Susanna said...

En sanonut mitään, toistaiseksi. Mä muistan hyvin kirkkaasti tuon iän, kun ihan kaikki vähänkin seksiin liittyvä kiinnosti. Varmasti ihan uteliaisuus ajanut katsomaan. Mutta l-koodi nyt antaa mahdollisimman valheellisen kuvan elämästä, sitä mä olen tässä pohtinut, että pitäskö kuitenkin jotain sanoa. Mut toisaalta tiedän että heillä on hyvin keskustelevainen ilmapiiri kotona ja saa äitinsä kanssa katsoa leffoja/sarjoja mitkä ei olisi sallittuja, ja niistä sitten puhuvat myös. Toisaalta pappansa on sitä mieltä että heteroliitto on se ainoa oikea, näin kauniisti sanottuna ;). Mut en mä tiedä pitäiskö jotain sanoa. Tuon ikäinen sulkeutuu naps kuoreensa hyvin helposti.

Hän kuitenkin tietää jonkin verran mun taustaa ja ollaan myös tässä pikku hiljaa päästy siihen luottamukseen, että hän tietää että mun luo voi tulla oli asia mikä hyvänsä. En tiiä, ehkä olen ihan väärällä tiellä, mutta näin toimisin vaikka olisi oma lapseni. Kun muuten on kasvatus järkevällä pohjalla ja elämässä erilaisia roolimalleja, niin yksi sarja on vain pisara meressä.

Anonymous said...

Totta. Ja lkoodi ei ole pahimmasta päästä saippuavesiä, joita voi laittaa suuhunsa.

Voisi olla ihan mielenkiintoista kuulla hänen kommenttinsa, mikäli avauksen saisi tehtyä ilman tiks lukkoon -efektiä.