13.11.08

TV Alert: Kissing Jessica Stein


Keskiviikko 19.11 Sub 19:30

Kissing Jessica Stein (ohj. Charles Herman-Wurmfeld. 2002) tulee telkasta nyt sitten tulevalla viikolla.

Olen nähnyt leffan mutta en siitä muista paljon muuta kuin hienoisen petymyksen tunteen, vaikka on niitä paskempiakin lepakkoleffoja tehty. Että tällaisella mainospuheella digiboxit tallentamaan!

Loput ruodinnat jälkikäteen, muuten spoilaan jotain.

11 comments:

Anonymous said...

Heh. Ennakkokritiikki kertoi jo ihan tarpeeksi ja kansikuva loput.

Paremman puutteessa voi katsella terminaattoria maanantaisin subilla. Ajoittain Headleystä on onnistuttu (kai osittain vahingossa) saamaan ihan jees kuvaa.

Säpinä said...

:D

On muuten pitänyt blogata jotain tuosta termnaattorista. Lena Headeyn katseleminen on tosiaan aina kivaa, vaikka Sarah Connor Cronicles ei tuotantolaadullaan vakuutakaan. Mut Lena H. voisi vaikka lukea puhelinluetteloa, katsoisin silti. mmmmm

Anonymous said...

Olenkin ihmetellyt, että Sarah ei ole päässyt palstoille. Lenan edeltäjä eli Linda Hamilton ymmärtääkseni on ihan oikeasti gay. Pitääkö paikkaansa? Kumman kaa olisit mieluummin?

Toimeksiannon mukaisesti tallensin jessicajutun, mutta saa nähdä tuleeko katsottua.

Kommentteja odotellen.

Anonymous said...

Nopeat kommentit, piti sitten kuitenkin tsekata:

Jessica Stein on ihan ok kevyt komedia, jonka jaksaa katsoa ymmärtävästi hymyillen loppuun asti.

Siinä ryypätään useaan otteeseen, joten katselukokemustakin auttaa muutama lasillinen.

Kiitos vinkistä, mutta ei ole 8 Femmes voittanutta.

Säpinä said...

Valitettavasti Linda taitaa olla ihan hetero, onhan ollut parikin kertaa miehen kanssa naimisissa. Hän on vaan niin suuri lesbojen ikoni, että vähemmästäkin jo lähtee huhut pyrimään.

Linda on aika håt, mutta silti olisin Lenan kanssa. Lena onkin ykkönen, enkä tiedä kenelle voisi hävitä kumman kaa kisassa.

Kesällä yks homo sanoi, että olen Lindan näköinen, mutta enpä tiedä :)


jessicajuttu odottaa minullakin vielä krapulapäivää tai jotain...

Anonymous said...

Pitääkin tsekata T2 taas. En muista selvästi muuta kuin Lindan jumppatuokiot mielisairaalassa.

Jestas miten jotkut naiset saakin pään sekaisin. Onneks en ole ihastunut keneenkään töissä just nyt. Se on yhtä helvettiä. Pahinta on jos polvet pettää. Pään sekavuuden pystyy vuosien treenillä auttavasti peittämään.

Anonymous said...

Olisi mielenkiintoista tietää preferoisiko joku vaikkapa sitä pimurobottia.

Tämä tuntuu minusta tietysti täysin hypoteettiselta mutta ei voi tietää ennen kuin kysyy.

Oppimishaluinen robo saattaa olla hyvinkin trendikäs valinta, jonka rinnalla perinteinen ja hieman jo ikääntynytkin kauneus voi olla täysin out.

Säpinä said...

Virtuaalirakkauksia on toki tutkittu fiktion keinoin. Esim. Babylon 5:ssä oli "virtuaalibordelli" jossa siis asiakkaat harrastivat seksiä jonkinlaisen hologrammin kanssa... Naispuolisesta kapteenista tehdyn hologrammin asiakkaita olivat kuulemma erityisesti naiset :)

Cherry 2000 -leffassa mies joutuu lopulta valitsemaan täydellisen antautuvaisen ja seksikkään androidi-naisen ja oikean naisen välillä. Spoilaan nyt ja paljastan, että hän valitsee oikean naisen. Onneksi useimmat meistä kuitenkin vielä haluavat rakastaa vapaata ja itsenäistä oikeaa ihmistä, eivätkä halua sellaista valtaa ja kontrollia jonka esim. jonkun kiltiksi ohjelmoidun kyborgin yli saisi.

Pampula said...

Leffassa oli ärsyttävä loppu, muutekseen. Jotenki!

Joulupulla said...

Hei Pampula:) Yrittäisitkö kuvailla tarkemmin, mikä lopussa ärsytti? Lopettaminen on vaikeaa myös leffoissa. Mielestäni loppu yritti olla uskollinen sille, mitä todennäköisesti tuli tapahtumaan.

Joulupulla said...

Lena H:n katselu terminoi tehokkaasti lähes kaiken aivotoiminnan; jää noin yksi tai ehkä kaksi ajatusta pyörimään päähän, joten siinä mielessä terminaattori on hyvä sarjan nimi.