22.5.07

Univormut



Tämän kuvan päätin pölliä (lähde, via saasta). Varsinaisesti en sotilaiden univormuista syty, mutta tässä kohtaa sääret pistivät jollainlailla jännästi silmään.

Ei ole juurikaan tullut lepakoiden kanssa puheeksi, että naiset univormuissa olisi "just se juttu" vrt. heteronaiset ja miehet univormuissa .. palomiehet, aah! (Juu kliseitä ja stereotypioita tässä toki taas kaivelen.)

Sentään eräs nainen kaiholla muisteli näkemäänsä Valkyrian mallista poliisia, ja eräs paljon matkustellut ystäväni voi keskustella tuntikausia putkeen siitä millä lentoyhtiöllä on parhaimman näköiset lentoemännät ja asusteet. Parhaat lentoemäntien univormut löytyy kuulemma joltain ranskalaiselta yhtiöltä (ei Air Francelta) ja kauneimmasta päästä lentoemännät on mm. SAS:lla, jolla hän aina lentääkin Suomeen, eikä mielellään Finnairilla.

3 comments:

mahdollisesti said...

Naiset uniformuissa on kyllä aika hot:) Mutta niin, onneksi finnairille ei sentään ulkonäön perusteella lentoemäntiä valita.

Säpinä said...

:)

Tavallaan ehkä valitaankin ulkonäön perusteella sillä lentoemäntä ja stuerttikoulutuksen pääsyvaatimuksiin kuuluu edelleen tietty pituushaarukka - toki perusteet tälle ovat käytännölliset, ei esteettiset.

En muista sentään mitään suohirviöitä missään lehtoyhtiössä nähneeni, enkä kyllä muissakaan asiakaspalvelutehtävissä...

Muistelen vieläkin kaiholla sitä tummaa kaunotarta joka oli lentoemäntänä SAS:in lennolla Kööpenhaminasta Lontooseen kesällä 2003. *huok* ihana

Anonymous said...

lentoemännät on todella hot, samoin monien hotellien vastaanotoissa neideillä on vetävät kuteet. muuten univormut pukevat paremmin miehiä.