6.5.07

Ugly Betty on hieman hompsahtava

Sori, on vähän hyytynyt tämä bloggaaminen, mutta toivoakseni tilanne on vain väliaikainen ja inspiroidun kirjoittamaan tiheämmin. Tänään pari sanaa aiheesta joka antaa minulle tekosyyn blokata alla oleva kuva:

(juu taas kerran törröhuulinen blondi – mä oon niin ...)


Nelosella pari viikkoa sitten alkanut Ugly Betty on "harvinaisen homo" tv-sarja. Sarjan vakihahmoihin kuuluu ainakin homo assistentti ja Bettyn siskonpoika joka on todella Queen: osaa kaikki musikaalit ja maneerit. Muitakin homohahmoja piipahtaa joissain jaksoissa ja aika homo on tietysti koko muotimaailma-kontekstikin.

Muotilehden toimitukseen keskittyvät tapahtumat muistuttavat parin ekan jakson perusteella vähän liikaa Devil Wears Pradaa, mutta kyllä tämä tästä aika pian pääsee ihan omiin sfääreihinsä. Olen nuuskinut jo netissä kaikki spoilerit ja koukussa olen. Lepakoille herkkupaloina luvassa ainakin muutamassa jaksossa lisää Gina Gershonia joka tekee hurttia parodiaa kosmetiikkamogulina ja jossain vaiheessa mukaan tulee myös äärimäisen kuolattava Rebecca Romijn (kuvassa), joka esittää MtoF transseksuaalia. Jos sukupuolenvaihdosleikkaukset oikeastikin saisivat aikaan tuollaista jälkeä ja ulkonäköä, niin suosittelisin sitä lämpimästi kaikille :) Harmittavasti vaan ne pari sukupuoltaan vaihtanutta jotka olen tavannut eivät ole vartalollaan varsinaisesti hurmanneet tai 'sellaisia' väristyksiä antaneet.

Muistakaa katsoa. Maanantaisin klo 20:00.

6 comments:

Anonymous said...

siis MtoF transseksuaalia.

Säpinä said...

Juuri niin, transseksuaali ei transvestiitti. Vaikka yritän olla tietoinen ja pitää eron niin aina mene väärin. Anteeksi :(

Säpinä said...

Korjasin tuonne leipätekstiinkin.

Anonymous said...

1. ei sukupuolen vaihtaminen vaan sukupuolen korjaus = ihminen korjaa kehonsa vastaamaan sukupuolta joka jo psyykkisesti on

2. ei transseksuaali vaan transsukupuolinen = kyse ei ole seksuaalisuudesta

ps. vaikka tämä blogi kovasti sellaista kuvaa vastaan argumentoikin, butchit/rekkalesbot/"miesmäiset" lesbot ovat yhtä seksikkäitä ja ihania kuin femmet, paitsi minun mielestäni, myös monen muun lesbon tai bissen.

Säpinä said...

Niin, on aika monta blogia ja valtamedia esiintuo niin vahvasti rekkoja, että osittain juuri siksi perustin blogin jossa muistutetaan, että jopa "naisellinen" ja "yleiset kauneusihanteet täyttävä" nainen voi olla lesbo. Itse en pidä rekkoja seksikkäänä, en todellakaan. Jostain syystä jotkut muut pitävät.

Samaan syssyyn todettakoon nyt sekin määritelmä, että vaikka itse olenkin feministi ja ajan kaikkien naisten ja seksuaalivähemmistöjen asiaa, niin tämä blogi ei sitä juurikaan tee. Sellaisiakin blogeja muuten löytyy jos käytte blogilistalla nuuskimassa.

Suomalaista laatua said...

voihan nenä!
Tässä on RUMA BETTY