13.1.07

Olen Pettynyt, Hyvin Pettynyt

Mitä helvettiä on tapahtunut? Arvostamani näyttelijä Lucy Lawless teki loistavaa näyttelijäntyötä Xenan roolissaan ja loi samalla virkistävää vaihtelua tarjoavaa kuvaa voimakkaasta naisesta joka pärjää omillaan, voimillaan ja älyllään. Xena oli myös seksikäs olematta uhri tai kohde. Nyt näköjään Lucykin yrittää näyttää Shakiralta joka yrittää näyttää Christinalta joka yrittää näyttää Britneyltä. (En valitettavasti oikein usko että tuo 'Come to mama' -juliste olisi parodiaa, tai jos onkin niin tosi huonoa parodiaa on.)

Voi kamala. Shakirakin on yksi mutheenkryyni. Valloittava poikatyttö blondattiin ja pistettiin laulamaan englanniksi. Tai, Anastacia joka oli kaunis ja laulaa kuin jumala, ruuvaa jatkuvasti kroppaansa veitsen alla ja rumistuu päivä päivältä.

Mutta Lucy, Lucy, miksi minulle tämän teit? Pari vuotta sitten vielä annoit särmikkäitä lausuntoja toimittajien tyhmiin kysymyksiin naiseudesta, näyttelemisestä mistä vaan. Luulin, että esimerkkisi voisi osoittaa, että jopa Amerikassa esiintyvällä taiteilijalla voisi olla persoonallisuus, älyä ja tahto. Mutta jotain tapahtui ja olet nyt samassa blodimuotissa miljoonan muun kanssa. Haluatko ihan oikeasti liisteröityä tähän kollaasiin?

4 comments:

Anonymous said...

Häh?! Eikä! Eihän tuota edes tunne koko naista :/ Minä ainakaan en olisi tunnistanut, ellet olisi kertonut kuka se on, järkyttävää.

Surullista että kaikki pitää sulloa tuohon idioottimaiseen jenkki-ihannemuottiin, tasapäistää ja jotenkin, mitä; stailata? Minusta se on eräänlaista riistämistä. Ja uskomatonta että toiset vielä oikein myyvät itsensä noin.

Hmh, mihinkään ei kai voi enää uskoa. Paitsi amerikkalaiseen unelmaan. Yäk.

Säpinä said...

Barbie-nuken perilliset :-(

sakara said...

Onko Shakira ollut poikatyttö joskus? :o

Puhuimme juuri joidenkin ihmisten kanssa julkisuuden henkilöistä ja ihmiset luetteleivat puoleensavetäviä julkkiksia. Mulla tuli mieleen useampi miespuolinen muttei yhtään naispuolista, paitsi sitten jonkin aikaa mietiskeltyäni tuli mieleeni Shakira. Vaikka jotenkin siitä tulee sellainen fiilis ettei se ehkä sovi siihen kuvaansa. Mutta evt.

Säpinä said...

Joo, en tiedä onko poikatyttö juuri oikea sana mutta mielestäni hän oli hämmentävän ihastuttava yhdistelmä vähän poikamaista elehdintää ja napatanssin alkeita, ja pitkät mustat tai tummanpunervat hiukset. Eikä liian laiha. Jos saat MTV-unplgged taltoinnin käsiisi niin siinä on herkkua tarjolla. Shakira myöskin osaa laulaa paremmin äidinkielellään kuin englanniksi.