20.1.07

HeLL-koodi

Entä jos L-koodi sijoittuisikin Helsinkiin?

Suomenruotsalainen Bettina kuratoi Kuvataideakatemian opiskelijanäyttelyitä Kluuvin Galleriassa ja yrittää yhdessä tyttöystävänsä Tiinan kanssa saada jotain homoa runkkaamaan Muumimukiin. He ovat rikkaita, he asuvat omakotitalossa Pakilassa. Bettina omistaa paljon kuuluisten suomalaisten nykytaiteilijoiden tauluja – muun muassa sen, .. ne se—äh, mikä sen nimi nyt on, on niitä yksi ainakin. Siis kuuluisa.

Eksoottisessa Kallion kaupunginosassa sijaitsevan Nalli-pubin omistaja Marika siteeraa kilpaa Eino Leinoa Joensuusta pääkaupunkiseudulle muuttaneen Jennin kanssa. Katselin kaunista kankahan kukkaa, Marika aloittaa, muistelin impeä tuuheatukkaa, Jenni jatkaa. Jenni haluaa ihan oikeaksi kirjailijaksi, niinpä hän käykin iltaisin työväenopistossa kirjoittamiskurssilla.

[Välikysymys – miksi kirjallisuus- ja kielitieteissä on niin paljon lesboja ja bissejä opiskelemassa?]

Iltaisin kaikki muutkin kokoontuvat Nalli-pubiin juomaan kaljaa ja siideriä, mukaan lukien toimittaja Alli joka on keksinyt vetää viivat kaikkien city.fi:ssä ilmoituksen jättäneiden viiden naisen välille, ja koska he kaikki on olleet kaikkien kanssa Alli on joutunut piirtämään peräti 120 viivaa! Iso homma. Käy Nallissa myös Allin paras kaveri, Suomen neljänneksi paras naiskeihäänheittäjä Ulla vaikka hän onkin kaapissa ettei menettäisi K-Pirkka sponsorirahoja. Ja tokihan paikalla on Shannakin kun se kalja maistuu hälle niin kovin -- muutenhan ei jaksais käydä koska hän on jo nussinut kolme kertaa läpi kaikki Helsingin 27 lesboa.

Tässä vielä ryhmäkuva HeLL-Koodin päähenkilöistä:

12 comments:

Anonymous said...

Loistoidea!! :D

Minä ainakin katsoisin joka jakson... :)

ms said...

Ei jumalauta, tuo kuva sai kyllä repeämään :-D

Anonymous said...

:--------------D <3

Anonymous said...

Aaargh, en koskaan kommentoi blogimerkintöjä mutta tää oli jo loistava :D

Et millään viitsisi kirjoittaa vaikka viikoittain uutta jaksoa HELL-koodin tapahtumista :D

Säpinä said...

heh, kiitos kaikille kannustuksesta.

Aiju, ihan hauska idea nuo HeLL-koodi jaksot, ehkäpä jonkun joskus kirjoitakin. Saa nähdä :)

Anonymous said...

Aika hyvä juttu taas. Kuvakin on kiva.

Anonymous said...

Kiitos nauruista, vaikka valitettavan todelta tuo kuulostikin.

Anonymous said...

*reps*
P.S. Eläinlääkiksessäkin on havaittu olevan lesboja... *^^*

Säpinä said...

Totta tosiaan, minäkin tiedän muutaman Lepakko-eläinlääkärin :)

sakara said...

Ai-van mahtava merkintä. :)

Anonymous said...

Mä en tiedä johtuuko tää loputon kikatus kellon ajasta vai mistä mutta aika koodia oli. :) Sä oot kyllä mielenkiintoinen tyyppi. ;)

anu said...

Kirjallisuuden opiskelijana voin todeta, että nuo huhut ko. oppiaineen lesbopitoisuudesta lienevät liioiteltuja. Itse tiedän kahden kaupungin kirjallisuuden opiskelijoista vain kaksi bisseä.