8.1.07

L Word taas ruutuihin

L-koodin kolmatta tuotantokautta aletaan näyttää subtv:llä maanantaisin. Kaikki jaksot jo nähtyäni en voi valitettavasti todeta muuta kuin, että ajanhaaskoota on luvassa. Kolmoskausi on L-koodin ylivoimaisesti surkein. Harvoin näkee yhtä luokattomasti käsikirjoitettua sarjaa, jossa henkilöhahmot muuttavat persoonallisuuttaan täysin vailla logiikkaa, merkittäviä draamallisia tapahtua ei näytetä vaan juoni pomppii miten sattuu. Myöskin jokaisella päähenkilöllä menee kaikki elämä aivan päin persettä - kaikilla on kurjaa eikä kenelläkään ole hauskaa. Eli jos aiot katsoa niin nyt olet saanut varoituksen. Katsot kumminkin jos lepakkoelämä yhtään inspiroi :D


Samaan aikaan jenkeissä alkaa neloskausi. Siihen on tullut mukaan uusia kasvoja, ja osa vanhoista on poistunut – tietenkin ne kauneimmat (Carmen), eikä tietenkään ne kauheimmat (Max). Täältä voit lukea neloskauden juonisynopsikset, jos haluat pilata ilon. Kolmoskauden yksityiskohtaiset jaksokuvaukset on kaikkein hauskimmin kirjoitettu AfterElennin L-koodi osastolla. Toivottavasti samainen "Scribe Grrrl" alkaa analysoida nelosenkin jaksoja, sillä nää kuvaukset on paremmin kirjoitettu kuin itse sarja.

2 comments:

Anonymous said...

Moi!

Oon viettänyt pari sairaslomapäivää selaillen blogilistalta erilaisia blogeja ja, no, sinun on kyllä paras johon olen törmännyt! Tykkään kovasti kirjoituksistasi, tyylistäsi jne.! Ainoa jota täytyy ihan oikeasti seurata. :)

Ei mulla muuta.

Säpinä said...

wau ja kiitos :)