11.6.09

Helsinki Pride 22-28.6. 2009

Olen ehtinyt Setaankin liittyä ja tuoreen Voltin muassa tuli myös Helsinki Pride opas. Hyvää palvelua, kiitos vaan.

Naisten bileet onkin tällä kertaa Kaivohuoneella (pe 26.6.). Mutta mahtuukohan sinnekään kaikki halukkaat kun Bottaltakin loppui tila kesken viime vuonna :)

Pride kulkue (27.6.) on yllättäin vaihtanut reittiä – lähtö on Senaatintorilta ja puistojuhla Hakasalmen puistossa. Kiinnostavaa.

http://www.helsinkipride.fi/

Omaa juhlintaani sävyttää se, että vaikka minulla heila onkin niin hän ei välttämättä pääse kauheasti mukaan bileisiin. No, kaipa se on hauskaa ilman omaa kultaakin - ainahan sitä on pitkin Pridea tuttuihin törmäillyt.

3 comments:

Anonymous said...

Heila on täälläkin mutta mitä tehdä kun salainen ihastus tuskin löytyy Pride-bileistä?

Hän on nimittäin 24 vuotta vanhempi naimisissa oleva heteronainen, joka sinä viikonloppuna varmaan värjää lankoja Itä-Suomessa... En ehkä koskaan näe häntä enää. Ripustaudun ajatukseen että meillä ehkä oli jotain. Mutta se lienee vain kuvitelmaa.

Yli viikon olen ajatellut vain häntä. Haluaisin olla hänen lähellään.

Susanna said...

Mä laittaisin salaiselle ihastukselle viestiä. Mutta mun neuvot ei ehkä ole kovin hyviä kun ainakin omalla kohdalla tulee vain huonoja seurauksia... Ja omasta kokemuksesta voin myös sanoa että naimisissa oleva heteronainen ei vielä tarkoita mitään :)
Minäkin kai tulen naisten bileisiin,monen vuoden tauon jälkeen ;)

Susanna said...

Mites meni tytsyillä naistenbileet? Mä lankesin halpaan shampanjaan ja ilta meni valitettavan tiiviisti kavereiden kesken, jälkikäteen ajatellen hieman harmittaa kun ympärillä oli niin paljon naiskauneutta :)

Luin muuten Watersin Yövartion, oli oikein kivasti kirjoitettu kirja, loppui vaan liian lyhyeen. Ja jotenkin jäi hieman tyhjä ja onneton olo siitä, miten vähän asiat sitten kuitenkin ovat muuttuneet II maailmansodan jälkeisistä ajoista...Toki maailma on huomattavasti suvaitsevaisempi paikka olla, mutta siihen nähden miten paljon kaikki muu kehitys on mennyt eteenpäin, junnaa seksuaalisuusasiat edelleen paikoillaan :(