4.2.09

Ellen deGeneres show vihdoin Suomeenkin

Jos nyt talk show –kategoriassa yksikään hyvä pitäisi keksiä, niin se olisi Ellen DeGeneres Show. Ellen on hauska ja hyvä talk show emäntä ja saa aina studioyleisönkin mukaan ja välillä suorastaan hysteerisiin tunnelmiin. Nyt tätä herkkua alkaa nähdä Suomessakin uuden Liv-kanavan myötä, siis 14.2. alkaen.

5 comments:

Anonymous said...

Katoin yhden jakson; show on näköjään "women only" -siis studioyleisön jakauman puolesta ainakin. Ellen on ihan näpsä studioemäntä: pokka pitää vaikka show välillä floppaa, joten itsetunto on kohdallaan. Siitä vaan katsojat ottamaan oppia esiintymistaitoihin.

E ei myöskään yritä esittää pyhimystä vaikka just meni avioliittoon. Huomiota näyttää riittävän myös kodin ulkopuoliselle kauneudelle, mikä pitää showta mukavasti yllä.

Anonymous said...

Kyllä on niin tylsää ja huonoa läppää ja puolet ajasta erilaisten firmojen ja tuotteiden mainontaa, ettei mitään rajaa...

Säpinä said...

Kun lajityyppi on amerikkalainen talk-show niin paraskaan ei ole maailman huipuinta televisiota. Näkemistäni Ellen on kuitenkin paras joskaan ei Conan kauas jää. Kaikki muut - dr. phillit jne. on ihan hirveetä kuraa.

Ellen on aika ihana, hauska ja melko hottis silloin kun tanssii.

Anonymous said...

Joo en minäkään jaksanut yhtä jaksoa enempää. Sarah Connorin aikakirjojen kakkoskauden sen sijaan katoin melkein putkeen; taistelukohtaukset pikakelauksella ja joitain muita kohtauksia piti taas hidastaa. Tosin täytyy valitettavasti todeta, että kakkoskauden meikki&vaatebudjetit ovat pienentyneet. Jotenkin suttuisempi laatu kai muutenkin, vali vali.

Pampula said...

Hmm...pitäisiköhän nyt alkaa miettiä sitä digiboksin hankintaa... :D