3.12.06

Kasvot mediassa

AfterEllenin kylkeen tempaistu blogi Best. Lesbian-ish. Day. Ever. on päässyt hyvään vauhtiin. Suosittelen lepakkoteemoista mediassa & julkkisjuoruista kiinnostuneille.

Julkkiksille vittuilusta kiinnostuneille sopii sitten homoteemainen Pink is the new blog.

Säännöllisesti tuolla ameeriikan maalla putkahtaa joku kaunotar ulos kaapista. Viimeisimmät kuhinat lienevät Terminator babe Kristanna Lokenin ja Michelle Rodriguezin romanssin tiimoilta. Selkeästi tällaiset "esikuvat" tekevät lepakoille hyvää, jotenkin voimistavat. Koskas Suomessa päästäisiin samaan tilanteeseen, että edes joku joskus? Olisihan täälläkin jotain kivoja julkkiskissoja, mutta visusti ovat kaapissa pysyneet suurin osa. Tavallaan kyllä ymmärrän, että jos esim. kiertelee jossa pikkukaupunkien tanssilavoilla esiintymässä niin kaapistatulolla on riskinsä ahdasmielisissä maakunnissa, jos leipä on niiden sympatioista kiinni.

On tää niin nihkeetä – kuinka pitkään seksuaalinen suuntautuneisuus on sellainen asia, että esim. tällainenkin bloggaus syntyy, puhumattakaan siitä että se enää lakkaisi kiinnostamasta ketään?

2 comments:

Säpinä said...

Niin elvenroot, eihän ne ookkaan sen kiinnostavampia, mutta usen niistä kuitenkin tulee esikuvia ja roolimalleja nuoremalle väelle. Sisksi siis on ihan jees että on jokunen säpäkkä julkkislepakkokin ulos kaapista.

(En kuitenkaan tarkoita, että kaikkien pitäisi ulos tulla. Jokainen tehköön omat ratkaisunsa.)

Anonymous said...

Viimeisin julkkistempaus tänään: Britney Spears ja Paris Hilton...

Se ei kyllä tosiaan jaksa kiinnostaa, liian pinnallista ja yllätyksetöntä, turhien julkkisten kikkailuja, sensaationhakua jne. jne. :/ Koko ajanhan tuollaisista saa lukea ja bi-seksuaalisuus onkin aika ajoin oikein trendi-ilmiö...

Mutta tuollaiset "aidot" tapaukset on myös minun mielestäni ihan hienoja esimerkkejä, sellaisia lisää, myös täällä pienessä käpylä-Suomessa...

Jari Sillanpää on kyllä ollut rohkea - vaikka kauan kaapissa piileskelikin - kuten myös pari muuta homojulkkista, mutta tosiaan, missä kaikki kuuluisat lesbot??