6.8.06

Suudelmia

Joku tyyppi AfterEllenissä on aikanaan listannut omat suosikkinsa parhaista lesbosuudelmista. Lisään tähän pari omaa suosikkiani, tai siis niitä jotka ovat parhaiten mieleeni jääneet.

Sharon Stone & Leilani Sarelle Basic Instinctissä. Tämä on muistini mukaan ensimmäinen naisten välinen suudelma jonka elokuvissa olen nähnyt. En edes ollut vielä kovinkaan tietoinen naisiin kohdistuvasta kiinnostuksestani mutta suudelma aiheutti huikean sieppauksen vatsanpohjassa ja kävelin ulosa teatterista hämmennyksen vallassa. Juu totta. 90-luvun alussa ei ollut paljon mitään vielä tarjota, joten tämä pikku kohtaus oli todella harvinaislaatuinen.





Terry Farrell & Susannah Thompson, Star Trekin DS9:n jaksossa. Epätoivoinen kielletty suudelma, suuresta rakkaudesta kumpuava. Ja Terry on kaunis. Sain tämän videolle ja onneksi missään ei ole laskuria joka kertoisi kuinka monta kertaa sen katsoin. Osittain kyllä vain muun vastaavan tarjonnan puutteessa.



Rachael Stirling & Keeley Hawes, Tipping the Velvet. Oli muuten hyvä minisarja tämä ihan ilman mitään lesbo-etuliitettäkin. Englannissa osataan käsitellä seksuaalisuutta aika luontevasti ainakin verrattuna jenkkilään. Parin ensimmäinen intohimosuudelma on rakennettu hyvin, sitä sai odottaa melko pitkään ja kun se vihdoin tapahtuu huulet hapuilee ilmaa samassa tahdissa.

Rachel Shelley & Alexandra Hedison, The L Wordin 3. kauden jaksossa. L-koodissa on monia ihan hyviä suutelu- ja seksikohtauksia mutta valitsin "Helenan" ja "Dylanin" välisen kemian itse asiassa aikalailla ehdottomaksi L-koodi suosikikseni siitäkin huolimatta, että siinä ei ole yhtään latinohahmoa :D
Rachelin suutelutaidoista on käyty palstoittain keskustelua netissä, useimmat tuntuvat olevan melko kriittisiä, mutta kelpaisi kyllä minulle tuollainen pussaaja.

2 comments:

Anonymous said...

Missäs olet päässyt jo kolmoskauden jaksoihin käsiksi?

Säpinä said...

Internetti on ihmeitä täynnä :)

ps. Anteeksi jos spoilasin jotain tulevista jaksoista, en tullut ajatelleeksi ollenkaan.