13.9.08

Perry Fugged

Go Fug Yourself –blogia tulee seurattua aika ajoin, sen verran herkullisen ilkeitä ovat sen kirjoittajat Heather and Jessica. Naisten hampaisiin on päässyt myös I kissed a Girl renkutuksen laulanut Katy Perry, eikä ihan syyttä jos näitä bloggauksia katsoo. Noilla kledjuilla jo ansaitsee oman blogi-kategorian.

Ensimmäisellä ja ehkä vielä toisellakin kuulemalla tykkäsin siitä biisistä, mutta sittemmin siitä on tullut inhokki suorastaan. Ehkä sitä on ylisoitettu DTM:ssä niin, että kyllä kaikkoaa meikäläinen tanssilattialta jos tämä pistetään soimaan.

6 comments:

Anonymous said...

Itse olin innoisani tuosta biisistä kun olin vasta lukenut siitä, mutta kun sitten viimein joskus kesällä youtubesta kuuntelin sen... Nothing.

- Oikeesti; miksi siitä kohutaan niin ältsisti, mikä siinä on niin mielettömän hyvää ja erikoista?? Blah.

Säpinä said...

Ei siinä varmaan mitään erikoisen hyvää ja erikoista ole mutta on kai edelleen harvinaista, että tuonkaan verran tyttörakkautta missään biisissä on. Ainakaan tuollaisessa kepeässä lajityypissä. Vertailuna muuhun tarjolla olevaan lesbokamaan Tatu oli jotenkin raastavissa tunnelmissa suorastaan, eikä kanadalaiset Tegan ja Sara ole vielä rantautuneet Suomeen ollenkaan, joten niiden läpilyöntiä joutuu vielä odottamaan.
Katy Perry puolestaan on jollain lailla kovin raikas paketti, juuri sellainen kesädrinkki joka viilentää oloa ehkä vartiksi :)


Joka kesä on joku rallatus joka tempoo puoli baaria tanssilattialle heilumaan. Esim oli se yks PMMP:n hitti. Enhän minä oikeasti tiedä mutta omasta näkövinkkelistäni tämän kesän hitti rallatuksen kuninkuudesta kilpaili tämä I kissed a girl ja The Ting Tingsin That's Not My Name. Jälkimmäisestä tykkään edelleen.

Anonymous said...

Mä olen sen verran tosikko-lepakko, että mua riepoo se biisi ja sen sanat. Mulle tulee siitä mieleen ne DTM:n lattialle pesiytyneet hei-musta-tuntuu-että-olen-bi -tytöt, jotka flirttaa naisten kanssa huvikseen ja sitten kuten laulussakin toivoo, ettei niiden poikaystävät ottaisi nokkiinsa. Eikä ne otakaan, koska niiden takia se juttu tehdään...

"you're my experimental game" ja silleen. Ei tykkää, ei.

Säpinä said...

Itse suhtaudun nykyään leikkimieliseen seksuaalisuuden rajojen kokeilemiseen ihan hyväksyvästi. Osaan kyllä melko hyvin erottaa milloin nainen flirttailee tosissaan ja milloin vain narsistisista syistä tai bi-leikkinä. Flirttaan vähän takaisin jos nainen on kivannäköinen, sehän on ihan hauskaa vaan, vaikkei siitä muuta seuraakaan. Mutta en olekaan koskaan joutunut isomman bi-kokeilijan vedättämäksi – kai sellaistakin usein sattuu ja ymmärrän ihan jos sitten jälkeenpäin fiduttaa.

Anonymous said...

You write very well.

Anonymous said...

Pertti Ilonen joka asui ennen Myllypuron omakotialueella imettää neekereitä kyrvän nupilla vieläkin sen jälkeen kun hän muutti pois osoitteesta käsikiventie 2