19.5.08

söpöstelyä puuhailun varjolla

Strömsön askartelijatytöt on ihania. Toissa jaksossakin ne tekivät yrttishampoota ja haistelivat sitten autuaasti nautiskellen toistensa hiuksia. Ja viime jaksossa hieroivat kasvoihinsa jotain yrttimöhnää. Eroottista.

Haaveissani törmään siihen blondiin jossain kinkybileissä nahkaan ja kumiin verhoutuneena. Jos siis joskus kävisin kinkybileissä.

18 comments:

Susanna said...

;) ehkä kannattas käydä

Säpinä said...

Joo, luulen että menenkin vielä joku päivä :D

Anonymous said...

kerro kerro sitten kun se päivä tulee :D

Anonymous said...

Se vaalea pysselfreak siis on haaveitten kohteena? Voi hitsi mun kannalta, jos Säpinä tykkää sellaisista.

Säpinä said...

LoL.
Ei se nyt varsinaisesti mun tyyppiä ole mutta siinä mimmulissa vaan on jotain hauskaa,ja jotain mitä ei telkkaohjelmassa asti näytetä. Mitä lie en tiedä mutta siitä kai tuli toi kinky-osasto mieleen :D

Anonymous said...

Hyvä selitys:) Boxi meni just rikki ja irtisanoin täten tv-luvankin joten valitettavasti en pääse perehtymään tytsin profiiliin enempää. Ensitapaamisista ja rakasteluista haaveilu ON varsin viihdyttävää. Omasta puolestani olen huomannut, että jotta jotain oikeasti tapahtuisi, pitäisi pystyä "haaveilemaan" myös elämästä ma-pe ja la-su, kesälomina ja juhlapyhinä sukulaisten kohtaamisineen. Valitettavasti se menee jo niin vaikeaksi, että aivot lopettavat toiminnan ja siirtyvät seuraavaan aiheeseen.

Susanna said...

Ja sit joskus kannattaa kokeilla sitä haaveilua niin ettei yhtään välitä mitä ne muut sanoo.. Loppuviimeks tärkeintä on kuitenkin se mitä siellä omassa peilissä näkyy ;)

Anonymous said...

Ymmärrän mitä tarkoitat ja olen samaa mieltä. Ympäristön sabotaasia ei kuitenkaan voi syyttää joka asiassa; ongelmia voi olla myös peilikuvassa:)

NB: Sellaiset ladyt, joilla on toimiva boxi, saavat tänään katsella Ardantia.

Anonymous said...

juu peilikuvassa voi olla vikoja kyllä... pitää välillä kiillotella :D

Anonymous said...

Onko naisilla helsingissä samaan tapaan "tapaamisia" uimahallissa tms, niinkuin homoilla on?

tuli vaan mieleen, kun sukeltelin tuolla svullilla tänään :D.

Anonymous said...

Sukeltelen Espoonlahdessa (tarkoitan uimahallia) ja otan mallia naisista, jotka osaavat oikeasti uida. Se on mukavaa. Tosin en ole huomannut, että siellä olisi joku toinen liikkeellä samalla agendalla; ei edes puhtaasti oppimismielessä saati sitten esteettisin perustein.

Säpinä said...

Niin homothan käyvät ainakin hienossa ja tunnelmallisessa Yrjönkadun uimahallissa jossa on erikseen miesten ja naisten vuorot. On kuulemma kivaa istua siellä yläparvella ja katsella uivien nuorukaisten paljaita pakaroita. Joku niistä vuoroista, olisikohan torstai vai mikä lie, on kuulemma erityisen suosittu homojen parissa.
(kovasti kuulopuhetta nyt tässä).
Onhan sellaisiakin miehiä jotka eivät varsinaisesti, ainakaan millään operatiivisella tasolla, ole homoja mutta kuitenkin nauttivat miesten katseista. Heillehän tämä on mitä parhain tilaisuus.


Olen kuullut muutaman lesbonkin harrastaneen samaa etäältä ihailua naisten vuorolla, mutta sitä en olisi kuullut että iskumielellä he olisivat Yrjönkadulla käyneet.

Susanna said...

Svullilla herrat käy höyrysaunassa pokailemassa, siinäkin on joku tietty päivä että koska käy paras flaksi. Mut ehkä tollainen onkin enemmän miesten tyylinen juttu :D:D. Svullilla oli kyllä enemmän naiskauneutta kuin keski-espoossa, pitänee vaihtaa hallia ;)

Anonymous said...

Strömsön söpöstelyä on tutkittu muuallakin: http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/25477-ruotsalaistytot-harrastavat-seksia-keskenaan

Säpinä said...

Kiitos vinkistä anonyymi. Noin pitkä linkki ei näköjään helposti taivu bolggerin alustalle joten tässä se sama vielä kerran.

Anonymous said...

Alustalle?? Help. Säpinä onkin insinööri.

Säpinä said...

joo juu ja niin paljon muutakin ;)

Säpinä said...

No nyt ne kylpi yhdessä!
Tämähän hakkaa jo Xenankin :D