13.2.08

Lemmenleikit


Vihdoinkin jotain säpinää suomalaisenkin tv-draaman saralla. Lemmenleikit alkaa YLE TV2:lla 27.2. klo 20:00

Mitään enempää en tiedä mutta mainosvideon perusteella homma lähtee koomishenkisesti liikkeelle lesboparin lapsentekopuuhista. Tai ei tuosta kyllä selvää ota. Joku huijaus ehkä :) Kotisivullakaan paljon enempää faktaa.
Täytyy ainakin alkua katsella.

Facebookkaajille on ryhmä jossa tarjolla kuvia ja pari teaser videota. Ja kokonainen jakso on ennakkoon katsottavissa Ylen Areenalla.

8 comments:

Anonymous said...

Eksyin blogiisi Blogilistan kautta, sattui olemaan niissä "näitä luetaan juuri nyt" -linkeissä. Olisihan sitä ehkä voinut ajoissa nukkumaankin mennä, mutta tulipahan kahlattua arkistot läpi, ja muutamaan vinkkiinkin tartuttua, mm. Girltrash ja sitten tämä Lemmenleikit. Toivottavasti laittavat seuraavatkin jaksot Areenaan, sen verran koukuttavalta vaikutti.

Säpinä said...

kaverikin vaikutti tykkäävän Lemmenleikeistä, itse odottelen varsinaista TV-lähetystä. Toivottavasti tallentava digiboxi toimii sinä päivänä.

Anonymous said...

Lemmenleikeissä näytti olevan visuaalinen ilme ja ennakoitavissa oleva huumori tärkeämpiä kuin henkilöiden aitous ja aiheen käsittely. Luovempaa ongelmanratkaisua ja aidompia henkilöitä, huumoria unohtamatta esim. elokuvassa 101 Reykjavik.

Anonymous said...

Itseasiassa mulla oli epäilyksiä, kun olin lukenut noita lehtijuttuja. Mutta sehän olikin hyvin tehty, hyvin näytelty ja ehkäpä hieman arveluttavista näkökulmista huolimatta tosi hyvin koukuttavaa katsottavaa. Meinaan kyllä katsella loppuun asti, jos aika vain sallii.

Säpinä said...

Kyllä minäkin aion katsoa jatkossakin, sen verran hykerrytti kuitenkin. Näyttelijäkaarti on riittävän osaavaa ja kivannäköistä - siis sellaisella toimiva tv-kasvo akselistolla.

Henkilöiden aitous, njoo, eipä varmaankaan. Asia ei minua kuitenkaan haittaa kauheasti kun tässä on kuitenkin kyseessä saippuaoopperamainen komediasarja. Omaan odotushorisonttiini mahtuukin vain hauskoja kommervenkkejä, dialogia ja yllätyksiä kuten nyt tää ekan jakson loppu olikin.

Anonymous said...

44% suomalaisista naisista haluaa naimisiin lääkärin kanssa. Tätä odotellessa kannattaa katsella esim. Lehmän vuosi tv2:lla Lemmenleikkien jälkeen. Siinä Sari Havas esittää eläinlääkäriä.

Anonymous said...

Eilen sitten vasta päästiin vasta asiaan tässä sarjassa. Sekin aihe (adoptio) käytiin tietysti kovin pintapuolisesti ja hieman risteillen erilaisten epämääräisten vaihtoehtojen kanssa, mutta siltä käteen jäävältä väitteeltään se oli mielestäni itseasiassa hieno lopetus: kaikki neljä päähenkilöä käyvät yhdessä taistoon nykyisen adoptiolain muuttamiseksi niin että ns. perheen sisäinen adoptio olisi mahdollista, jos siis ymmärsin oikein. Hienoa, että näin voidaan tehdä kotimaisessa tv-sarjassa! Ja siitä heräsi kysymys jatkuuko tämä joskus?

Säpinä said...

Sanoisin, että alaspäin lähti sarjan taso heti ekan jakson jälkeen. Niin kovasti oli miesten perään tämä nkts. lesbo tässä sarjassa. Sattuuhan sitä minunkin tuttavapiirissä, että nainen alkaakin naisen jälkeen olla miehen kanssa mutta kukaan heti hyppää ilman selityksiä ulos vuosien parisuhteesta kun sattuu sympaattinen ukko kohdille :(