6.4.06

Uteliaat hetskunaiset

Yhdelle kaikenkokeneelle lepakolle kerran valitin sitä kun "kaikki naiset on niin uskollisia". Sain vastaukseksi naurunremakan. No, eihän ne ole – sen opin myöhemmin. Silloin vain sattui olemaan menossa kunnon putki heteromimmejä jotka estottomasti flirttailivat ja heittäytyivät syliin kiehnäämään ja sitten olivatkin voi-voi, en mä voi mun poikaystävää pettää. Onko se narsismi joka saa hakemaan huomiota minultakin? Tosinaan heteronainen lähestyy lepakkoa jotenkin testailumielessä, mutta sitten sitä leikkiä tai testiä ei viedä loppuun asti.

Enkä nyt puhu mistään viattomasta flirtistä, sellaisesta nautin kaikkien kanssa, vaan niistä tyypeistä jotka käyvät työntämässä kielen kurkkuun asti ja sitten juoksevat matkoihinsa.

Ja toisaalta, pisteet uskollisuudesta niille jotka ovat uskollisia, mutta pelkään saavani jossain vaiheessa pahastikin siipeeni kun joku kaunis nainen pääsee riittävän pitkälle, mutta jättääkin leikin kesken ja minut yksinäisenä ja pettyneenä. Olen kuitenkin toisinaan aika helposti vietävissä.

4 comments:

Junakohtaus said...

Heteromiehenä voin kertoa, että sellainen käytös on heteronaisilta (olisin kysyttäessä kuvitellut, että myös lesboilta; ymmärrettävistä syistä omaa kokemusta ei ole) aivan normaalia ja sikäli hyväksyttävää, että naiset käyttäytyvät niin joka tapauksessa ja miesten pitää vain elää sen kanssa.

Säpinä said...

Nii, olet ehkä oikeassa, että tässä ei välttämättä ole kauhean suurta välilä sillä onko lintu vai kala, tai jotain siltä väliltä.

Toisaalta kyllä luulen, että kun hetero alkaa flirtata homolle, motiviina on jonkinlainen uteliaisuus sen toisen seksuaalisuutta kohtaan. Kun yhtään tulee ikää heteronainen ei jaksa heteromiesten kanssa leikitellä jos ei oikeasti kiinnosta.

Ja kyllä löytyy myös heteromiehiä joita uteloittaa homomiehet.

Junakohtaus said...

http://junakohtaus.blogspot.com/2006/01/irtsikka-ix-pnkitmme.html

Panu said...

Nuorten naisten fasistista pahuutta ei sitten pääse karkuun lesbonakaan. Otan osaa.