10.9.06

Oiva miesten karkoituskeino

Kun tv-sarjalla alkaa mennä huonosti kirjoitetaan siihen katsojalukujen lisäämiseksi kohtaus jossa kaksi naista suutelee ja tätä sitten markkinoidaan huimasti. Esimerkkeinä ainakin Ally macBeal parinkin jakson voimin ja brittisarja Coupling. Mikä sitten on se tarinankertojan tekosyy saada tämä suudelma tapahtumaan sarjassa jossa päähenkilö on kuitenkin tiukasti heteronainen?

No, heureka, ne teeskentelee lesboja karkottaakseen liian innokkaan miehen lähentymisyritykset! Joo varmaan toimii, kaikki äijät katoaa salamannopeasti kun kaksi kaunista naista alkaa pussata. Jumaklavita varsinainen älynväläys.

(Kerran kokeilin Lostarissa. Ei toiminut mut ei se mitään, pääsinpä pussaamaan :)

Coupling, jakso "Nine and a Half Minutes

1 comment:

  1. Anonymous25/2/08 02:50

    Hmm, minä kun muistelen (tietty on mahdollisuus, että muistan väärin, enkä nyt jaksa DVD:ltä tarkista), että Susan meni suutelemaan Janea, koska Steve oli antanut ymmärtää, että Susan ei ole raskaana ollessaan yhtä seksikäs kuin aiemmin. Naisen suuteleminen oli sitten takuuvarma keino saada Steve perumaan sanansa. Tuo suutelo vain sattui tapahtumaan samalla hetkellä kun Jane yritti päästä Oliveristä eroon.

    ReplyDelete