9.4.06

Naisia palmujen alla

Kaliforniassa järjestetään vuosittain Dinah Shore –viikonlopputapahtuma lesboille. Kuvista päätellen siellä on todella hauskan näköisiä naisia jotka bailaavat uima-altailla ja erilaisissa performansseissa, filkkareilla, discossa jne. Väkeä on ihan helkkaristi, yli 10 000 tänä vuonna. Olisipa kiva päästä käymään joku kerta.

Mitä tulisi vastaavasta tapahtumasta Suomessa? Paikalla alle 200 naista, jotka kaikki tuntevat toisensa jo ennestään. Jokaisella on joukossa kolme entistä heilaa ja kaksi tulevaa. Eikä ketään todellakaan halua nähdä bikinit päällä.

Iso kyynel.

3 comments:

  1. Löysin siut jotenki surffailemalla.. Eksyin siis tänne. Mutta pidin siitä mitä luin. Ajatuksistasi.

    Olen samaa mieltä siitä että heteronaiset kiehnäävät ja sitten juoksevat karkuun. Se on jotain leikkiä, en tiedä.

    Vähän sekavia, kuumeisia sanoja, pahoittelut siitä.
    Niin, ja minä olen bi-seksuaali.
    Oletko huomannut, että usealle ihmiselle "bi-seksuaalisuus" tarkoittaa sitä että seurustellaan miehen kanssa ja petetään naisen kanssa sitten sillä varjolla..?

    ReplyDelete
  2. Joo, olen huomannut saman mitä sanot bi-seksuaalisuudesta. Käsite on muutenkin monelta aika hukassa, ja ei se mulle itsellekään ihan selvää ole.

    Biseksuaalisuus ei välttämättä tarkoita että on koko ajan kiinnostunut sekä miehistä, että naisista. Kiinnostus saattaa kohdistua joinakin aikakausina selvästi enemmän vain toiseen sukupuoleen ja sitten kääntyä jossain vaiheessa. Näin siis minulla...

    ReplyDelete
  3. Ei kai sitä kukaan ole koko ajan kiinnostunut toisista.. Jos ajattelee että on hetero, niin eihän se heteronainenkaan koko ajan miehiä katsele "sillä silmällä". Kai se on kausittaista että milloin on "haku päällä"..
    Itselleni bi-seksuaalisuus on sitä, että rakastun persoonaan, en sukupuoleen. Eli rakastun ihmiseen, enkä välitä siitä, onko se rakastamisen kohde mies vai nainen.

    ReplyDelete